Sunday, March 28, 2010

Special !!!!!-video of me-casting

dalam production house

28/03/2010(Sunday)- Selamat hari Ahad semua!!! sounds happy nya Fath ni, seperti yang Fath katakan semalam ada 1 benda yang Fath nak kongsi dengan korang semua. Ini merupakan 1st time Fath upload-kan journal video Fath.Key word-nya-saja je.

Video yang singkat dan simple je pasal casting. Kepada yang tak tahu atau kurang faham pasal casting ni. Casting yang Fath maksudkan bukan casting barang logam ke sebagainya, tapi casting yang disama ertikan dengan audition. Model @ pelakon lebih faham.

Tahun ni rezeki peluang casting Fath agak kerap juga. Alhamdulillah.Ala...casting baru kan...ye la..kalau tak datang di uji dan tunjuk muka ,macam mana orang nak tahu kebolehan kita. Tak bermakna pergi casting terus dapat, kepada yang baru nak jadi model ke, memang model ke atau pun pelakon, jangan putus asa, balun je semua casting yang ada. Standard la keluarkan modal sikit( petrol, tol,@ tambang teksi@bas), rezeki tak kemana. insyaAllah pasti sangkut 1 punya.Tapi kena buat betul2 la, jangan ala kadar je.

1st casting hari ni untuk SWAN AQUA-TVC , jenama apa tu???Masa casting baru tahu-jenama mineral water, dan TVC ni untuk Indonesia Adv.dan shooting nya di South Africa.1st time Fath dapat watak ibu.Ibu muda la.2nd casting pula untuk promo iklan di ASTRO. kira projek baru buat ASTRO. if Fath selected , i will let u all know la ye. dan akan bikin rambut baru.hihi.kalau senyap tu kita cerita benda lain la...lalalalalala....

Dalam video tu Fath bagi tahu beberapa tips penting, mungkin berguna untuk korang. tak untuk casting untuk jumpa boyfriend pun ok what.haha! tak pun jumpa keluarga mertua.hahaha!!!






video atas tu 1st video, yang bawah ni 2nd video, memang saja juga upload 2 video, tanpa potong & tanpa edit. rekod pakai nokia xpressMusic (5800) je..







p/s : amacam..enjoy tak..sikit2 dah la ye. lain kali Fath kongsi tips lain pula.xoxo

No comments: