Sunday, March 14, 2010

PMS

rambut ku serabut

13/03/2010(Saturday)-Jangan dekat kalau tak nak kenak sepak(dengan kaki), tak pasal hangin ni ,kenapa minah?korang tentu tanya macam tu kan, Ku memang problem dengan benda alah ni PMS /period/ datang bulan /bulan mengambang/ bulan merah. Red moon ni datang je semua jadi tak kena. 1 badan ku akan sakit terutama pinggang belakang 'coz tube kawasan itu mengecut dan serta merta sakitnya bukan kepalang. Pada yang wanita yang tidak mengalami tu memang best diorang tak emo tak tentu pasal.

Berlainan semacam kali ni, sakit belakang + tak ada selera makan tu standard dalam kamus ku. Tapi kalau dah alah dengan kaum adam ni apa halnya pulak?, Para adam lalu tepi je dah rasa marah, bahaya! cepat jauhkan diri dari ku nanti tak pasal2 jadi mangsa tak bersalah. Balik kerja je terus pergi ke gathering dekat Cititel Exspress. Para model dan talent yang selected hadir dengar taklimat.Apakah ia?nanti Fath akan ceritakan dengan lebih lanjut selepas selesai photoshoot dan selepas 'ia' di launchingkan.surprise U all'z!!.

I memang happy jumpa sesiapa pun tapi not today, datang dengan muka tak senyum langsung.that's not me! sudah kalah sama ini hormon, lepak sekali dengan para model2 yang lain, ada lah 2 lelaki join lepak sekali, alahai....kenapa? terus naik marah dah-atas tak selesa dengan diri sendiri sebab tahan sakit, tapi girls, tak apa.Hilang segala selera untuk lelaki.Maaf kaun adam, kejap je alah dengan korang.Sebelum ni tak rasa macam ni pun.totally tak boleh control.

with Fiona

Gathering start pukul 7 malam dan akan habis pukul 11 malam. 11??? tidak nyah! mak kena pulang nak tengok AF8!nak tengok Maulana beraksi.tapi dah terlambat, Fiona la ni,kau nak kepit dengan aku je tau.Pergh!!!!!!(trademark masa dekat gathering-hanya yang hadir akan ketawa gila) she's so cute!alah Fiona...boyfriend U kan kat depan tu je-ops!jangan kecewa ye para Adam semua.hihi...gila ramai yang cantik2 dan hensem2 belaka.tak percaya?!tunggu berita Fath nanti ye.Jangan tengok muka Fath lama2.dah la sembab,rambut serabut jiwa kacau(ugly rasanya).

Dinner ku yang manis2(not good dear)

Balik pasti mahu rehat dengan tenang, buka je pintu...surprise! cousin Kak Ton yang ramai membanjiri setiap ruang, borak babe! jumpa girls tak apa.Sambil baca newspaper-dah malam baru berkesempatan ,pelbagai pula kisah artis sekarang ni-bikin dadah dekat rumah gitu,perh!!!! hebat!!nak kaya cepat dan mati cepat. Hal bunuh orang pun hari2 sekarang ni, takutnya!so....berhati2 lah dengan sesiapa pun, kot2 diorang tak puas hati ke busuk hati ke terasa hati ke terus terus bunuh U. minta jauh ,shuuuuuh!!! sihat macam tu paling bahaya.makin lama baca surat khabar ni buat ngantuk ,tidur la macam biasa konon nya.tapi......

Kalau senggugut je boleh terima lagi , tapi kalau dah asyik terbangun setiap pukul 3 pagi apa yang tak kena pula?Tolong jawabkan. Fath sendiri tak tahu kenapa, lepas bangun jam 3 pagi baru leh tidur balik dalam pukul 4 lebih then bangun untuk pergi kerja dalam pukul 8 pagi, teramat pelik lagi Fath tak mengantuk lepas tu. Harap masalah pelik ni sattle cepat.

P/S: Rindu banget sama Deng! tapi dia kan kaum adam. Boleh jumpa rasanya.hihi.buah hati maa.counting hari bila nak habis si red moon ni.

No comments: