Wednesday, March 31, 2010

Let's draw-potrait





31/03/2010(Wednesday)- Cepat juga masa berlalu,bukan setakat lalu, pantas berlari lagi...2 hari lepas tetiba terfikir nak buat video tips lagi, dan juga atas video request NURUL ATI'QA , thanks! beri support kepada ku. Kerja ku berlambak secara tetiba di kantor sampai toilet pun tak sempat nak pergi,dalam 2 video ni korang pasti perasaan ada stop then continue balik -bukan edit tapi pause kejap sebab talifon asyik berdering je...fax mesin pula asyik berfungsi je...*padahal rosak tetiba & ada orang datang service(busy nya) deal dengan pelbagai jenis orang lagi..sorang2 di kantor ni macam boss dah.cehceh...pandangan orang kat luar pasti nak ketawa berguling2 , sebab si minah ni dah la cakap sorang2 dengan phone then berlari2 comel dalam kantor gitu. Walau bagaimana pun(skema pula)....niat semalam untuk hari ni harus diteruskan juga. Alhamdulillah berjaya.hihi...

1st Fath nak minta maaf la kalau quality tak berapa jelas dan simple sangat. Kepada yang berminat dengan potrait ni boleh tempah @ berlajar dengan Fath( ada tips mudah), tak susah hantar sahaja gambar (good quality, jelas dan nyata) ,& bagi yang nak berlajar juga sila tinggalkan mesej melalui email fath_thiyah@yahoo.com .(promote tetap promote dik)




Fath tak boleh record lama2 sebab tengah kerja, tengah kelam kabut sebenarnya,ku gelarkan setiap video ku adalah XPRESSVIDEO (coz pakai xpressmusic) apa pun harap korang semua enjoy.


p/s:Terima kasih kepada yang menyokong ku. InsyaAllah Fath akan kongsi lagi tips2 lain bila ada masa terluang.Jika korang ada idea yang menarik nak dikongsikan apa salahnya.

2 comments:

iza_fiza said...

cantik. pandai awak lukis. tadi ajar budak2 lukis figura,but actually cikgunya tak le reti sangat lukis figura tu. hhehehe

Melati said...

i takleh nak tengok video u, sbb ofis block, but i blve ianya cantek & u hv the talent =)))