Thursday, April 1, 2010

Ku DIRISIK!!!!!!



01/04/2010(Thursday)- Special semacam bulan APRIL ni boleh pekena kan orang, objektifnya untuk lawak semata je..AWAS...jangan kena belasah@sepak terajang pula.melawak berpada la ye anak2. Trend yang tak pernah lapuk & ramai pula yang ingat, setahun sekali kan.

Tak rela nak tipu pun, tipu dalam 10 minit je..tipu gurau je then mengaku balik, what eva pun thanks pada yang wish me back.hahahahah!!!'ku DIRISIK' status hari ni, kasi kecoh je tau. Honestly tak berapa nak APRIL FOOL-kan orang dengan something yang bad, kang terkena balik ,padah eden nanti.

Amboi bukan main ketawa ye kamu Fath. semalam status pelbagai..(hati huru hara), ketawa sorang2 depan Dong Dang tadi.Tapi kan status 'tak nak' (semalam) tu masih boleh pakai lagi untill back to my way as normaly.

Ku taip blog ni dalam keadaan migrain, redah dan tebus juga kalau nak berceloteh, fikir...fikir...fikir... apa nak taip lagi... ermmm.tak leh fikir si Migrain ni kacau...esok2 continue lagi...daaa...

p/s:I've got a tight grip on reality but I can't let go of what's in front of me here and I'm on my way to believing.

No comments: