Sunday, April 11, 2010

F&N TVC

Mari masak kari ayam, then 3 layer tea, kiwi juice & caramel

08/04/2010( Thursday)-Shooting!!Love my career so much!!!suka sangat bekerja!suka sangat TVC( TV commercial)!!!Kali ni Fath tak buat casting pun, tapi production terus call Fath untuk shoot.WOW!!!! gila excited!! production yang sama buat Garnier TVC & Canon TVC Fath,yang korang tengok kat video atas ni...love so much this production!!mereka sangat profesional!!!!baik, rajin, & pelbagai lagi...suka bekerja dengan mereka. Start dari production ni la career Fath sebagai model bermula....

F&N TVC ni bila dah keluar nanti , confirm korang tak kenal Fath 'cos hanya tangan je akan keluar, hand talent ok.hihi..kini tangan pun Fath dah letak rate.hahahah!!harus di-insurans -kan ke??ingat JLO ke nak insurans -kan part2 body tertentu..gitu kan.


Buat pertama kalinya, bukan muka Fath di-make-up kan tapi TANGAN..lihat gambar kat atas ni memang tak payah pergi spa @ sebagainya...free je.Di make-up dengan make up khas.


Class gitu Kuku make up artist

dia juga yang make up -kan Fath dalam Canon TVC


paparazi dimana2...hahaha!!

mula2 baju ni.....tapi susah nak masak dengan lengan panjang


kemudian baju ni pula...

test dulu...director serious je kat sofa tu..


akhirnya, pihak F&N nak baju biru (kasi sama dengan tin susu), ni la chef sebenar....CHEFF MATT

lihat hasilnya....

calltime at 2pm, shooting bermula at 3 pm..habis at 10 p.m, letih berdiri...tangan tak letih pun.Susah juga ye buat iklan makanan ni, everything must be perfect! air tumpah setitik pun ...CUT!!! do it again..hahaha!!apa pun director memang sempoi...siap tolong basuhkan pinggan for shoot ok...produksi best,semua jadi best.

bahan2 untuk kari ayam

Cherap yang menemani ku sepanjang shooting ni...

tak kan tengok sorang je kot Mr.Director.....

Mari tengok ramai2..

serious sarapan just roti then pukul 7 malam baru dapat lunch & dinner...kalau shooting bedal je apa yang pihak produksi sediakan...janji halal.

nak tunjuk tempat makan kami cantik!cafe studio ni...

p/s: ALHAMDULILLAH tidak terhingga ke hadrat ILAHI. rezeki yang DIA beri kan ini.Membuatkan ku semakin ceria dan bersemangat dalam hidup ini.

No comments: