Friday, April 2, 2010

SHU UEMURA

Intan , Me & Shiela Mohammad

02/04/2010(Friday)-Sebut Shu Uemura 1st Fath terbayangkan bulu mata palsu la, cantik sih semua bulu2 mata Shu Uemura, yang pastinya ku hadir ke Shu Uemura di Mid Valley ni kerana Intan Zulaikha. She's my best friend masa sekolah rendah dulu...banyak kenangan manis lagi kelakar gitu.Kiranya baru dapat beramah mesra balik 'cos lost contact since kami form 3, Intan tukar sekolah & pindah segala-galanya.Thanks to FB!!hahhaa!!

According status si tinggi ramping ni "nak jumpa Emma Mustafa di Mid Valley megamall,3 pm demo make up Shu Uemura" on FB, terus reply dengan pantas ye..bukan senang nak jumpa sahabat lama ku ni.Alhamdulillah dia dah kahwin, click link ni if mahu tengok gambar2 masa dia bersanding. http://sitifathiyah.blogspot.com/2009/12/3-weddings-on-1-day.html , sekali gus making my day & damn sooooo happy for whole day!!!!Thanks to Allah s.w.t.

Ingat jumpa gitu je, tapi dijemput sekali serta demo Shu Uemura ni..suka kenal ornag baru terutama Shiela Mohamad & Emma Mustafa, yang pasti ketemu kembali Kak Su @ Surya Zainul.Suka3!!!Dia lah yang make up kan Fath untuk INTREND Magz issue January 2009 yang lalu, leh tengok hasilnya di sebelah page Fath ni (ruangan gambar2 ku -modelling) Fath tak prepare molek untuk datang ,janji i'm so happy!!!!ganti beberapa hari lepas yang murung.

Demo selama 1 jam ni mengajar sedikit sebanyak cara make-up yang betul dengan menggunakan produk Shu Uemura ni.Borak sambil makan tu pasti..hahaha!!!bawah ni gambar2 semasa berada di sana.


ternyata makan tu penting..

With Kak Surya Zainul


with Intan

Emma Mustafa buat demotrasi

Yummy!!!ours high tea

snap it again


antara produk Shu Uemura


hasilnya...

candid

jurucakap produk

mana Fath??

Hadiah buat kami yang hadir.THANKS!!!


P/S : Seronok 1 jam seperti seminggu rasanya.SYUKUR.Moga kita jumpa lagi!

No comments: