Wednesday, April 21, 2010

gambar2 shoot Drama Dendam Kesuma-20 April

20/04/2010(Tuesday)-calltime at12pm sampai je depan gate..calltime tukar at 6pm,terus ke Selayang jumpa doktor,then ke Kg.Baru then ke lokasi set di S.alam balik,1st time shooting malam, berkaki ayam dalam hutan lagi....lalu kaki ku digigit semut tanah..betul ke semut tanah?'cos dia dari tanah..kihkih.apa pun terima kasih sangat pada para produksi yang bertungkus lumus menyapu ubat pada kaki ku, dan memberi keselesaan sepanjang shoot malam semalam.

seminggu rehat dari shoot memang rasa lain, tapi ku rehat betul untuk otak,fizikal & emosi. Migrain datang juga tu..teruk ku diserang.Amat teruk.sampai tak boleh bangun.Alhamdulillah Fath dah sihat, tapi masih membekalkan ubat2 & amalkan cara hidup sihat.

thanks kepada yang tanya khabar & ambil berat pasal Fath.terharu.Harap semua kenalan ku berada dalam keadaan sihat.Korang layan la ye gambar2 ni..




2 comments:

myra arshad (: said...

waaah, dendam kesuma?
bila kat tv? :)

siti fathiyah said...

x sure lagi, coz still on shoot until 11 may. nanti Fath bg tau ok.thanks visit.