Wednesday, April 14, 2010

Tea time!!!

with hot lemon tea w/ honey ,skrip, schedule, Muslimah magz & Si X


13/04/2010(Tuesday)- break!!!!break time.....dari shoot, tapi still kerja di kantor, ku baget nak workout kat gym tapi kaki ku sengal tahap naik tangga pun sakit. so..lepak minum petang itu nikmat yang dicari..hahaha!!

lepak dengan Abang Halem & his friend, memang kelakar..cerita pasal hantu..ngada2 nak takutkan sesama sendiri..

Actually nak kongsi cerita pasal dessert kat bawah ni...

harus cuba dessert ni!!!order kecil tapi sampai..mak ai!!!besar gila!!

muka mengantuk kenyang tahap malas ni, bukan senang nak lepak macam ni...dah la tak workout ,makan pula lebih2....hati ku senang........

p/s:Alhamdulillah...rezeki hari ni...so yummy!!!!

No comments: