Sunday, April 18, 2010

Ku suka ni...




Fanatik tetiba dengan AF ni kenapa ,sih?...kalau sesuatu tu menarik perhatian ku, pasti ku suka, selain sokong MAULANA, Fath suka persembahan ADIRA dan, yang paling buat Fath tak berkelip mata adalah persembahan SHAHIR, bukan kerana dia nampak mocho..(ada la sikit walaupun janggut nya dah tak de-laki ada janggut memang dapat menarik perhatian ku kihkih), tapi dia bawa lagu ziana zain ni memang best! terus terfikir David Cook, yang suka buat kelaianan pada setiap lagu yang dia nyanyikan. Ini antara yang nak sangat Fath tengok, pembaharuan! , make it different way but gorgeous!

Apa pun MAULANA, Fath tetap sokong kamu,yang punya cara tersendiri, hidup broadway!, tabah ye dengan apa pun yang dihadapi, ku faham. Eh?! lebih pula Fath ni....Macam Fath cerita dalam post http://sitifathiyah.blogspot.com/2010/04/af-8-konsert-minggu-ke-3.html , itu lah sebabnya.enjoy ye dengan clip video2 ni...





1 comment:

chindek said...

AF8....????
suka pada ADIRA & AIN