Sunday, April 4, 2010

AF 8-Konsert minggu ke-3

Juan , Ashraff, Fath & Syazwan

03/04/2010(Saturday)- 'Menuju Puncak, gemilang cahaya...bla bla...', Fath kau biar betul menyanyi sambil menari tu..biar benar sih??, For the 1st time Fath layan betul AF kali ni, demi kamu MAULANA 'cos kenal & kawan baik Deng and 1st time juga Fath vote pelajar AF! AFUNDI MAULANA send to 32999. dunia terbalik kah? lihatlah dunia!! Fath terlibat mengundi.Buat pertama kalinya(semua jadi pertama kali) si minah ni datang ke konsert AF untuk menyaksikan secara LIVE.1st I wanna say THANKS to Cherap 'cos kalau dia tak beria nak pergi masakan Fath boleh attend sekali. To JUAN juga yang reserved-kan seat special (media punya tempat).

Alhamdulillah kami dapat hadir seperti yang dirancangkan tanpa sebarang masalah pun, lepas kerja terus ke gym(workout la kejap keluarkan peluh) ,bersiap disana terus marathon jemput Cherap dirumah, terus ke saloon....Fath nak wavy hair ye..sawan ke apa? Kamu punya rambut lepas sattle shooting nanti baru boleh bikin, ini untuk Cherap..pergi duduk di sofa. tangan terus pantas make-up ye puan2 & tuan2 ...

cermin besar ada ,cermin kecil tu juga nak tatapnya

make it hair nicely ya...

klon Sarimah Ibrahim & Jimmy Shanley (baju dah sedondon)

tiket untuk di kerusi media ye...

snap dulu sebelum mula show...

Cherap bikin photoshoot for JUAN

kami jumpa lagi!!!!teruja mak!

kami dibarisan kedua dari depan

wajib ke bergambar dengan ini?kihkih

happy semalam sambung ke hari ni..lebih dari berbaloi-baloi.dating 2 hari berturut2 dengan Cherap je kan, kesian kat Deng ..tak dapat join kami sekali, even lepas konsert AF8 pun 'cos kerja.Next time pun boleh.


p/s: walaupun ramai merasakan kurang hangat AF kali ni, tapi Fath berpuas hati persembahan MAULANA(kipas3)..actually ada yang tak kena dengan AF8 ni, mungkin pelajar terlalu berhati2 dan tak keluar dari kotak. Everybody wanna something more & different than before. Masih lagi tak nampak bintang yang dicari.Maulana ,u can do it!!!!

No comments: