Friday, August 27, 2010

IFTAR

Enya,Adam & me

25/08/2010(Wednesday)-Bermula la IFTAR besar-besaran bersama kawan2 tercinta ku..Setelah sibuk dengan kerja yang datang bertubi-tubi..Alahamdulillah rezeki dari-Nya.Ramdhan tahun ni sangat bermakna buat kawan2 rapat ku..kami banyak luangkan masa bersama, mana tak nya..sebelum ni Fath teramat sibuk dengan perihal peribadi sehingga kawan2 pun jarang bertemu.Kiranya ni tebus balik la.Korang memang baik terima ku seadanya. Setia menunggu & sabar dengan jadual padat ku.SAYANG GILA dekat korang!muah!

Macam biasa ni pun Fath taip laju-laju.Korang layan la gambar-gambar di bawah ni..yang mana Fath sempat snap-kan.

Khairul,Syafidah & Darnia

Best gila dapat luangkan masa bersama anak2 Syafidah ni..di Jusco AU2, Setiawangsa.

Anis Sup,Danau Kota

28/08/2010(Saturday
)-IFTAR with Hannah Talents & crew2.Thanks to Enya yang jemput Fath dan rakan2 yang lain sebagai tetamu istimewa.Yang paling istimewa bila....



Kami akhirnya ketemu di majlis yang meriah ni..ni la Aziz Hazmi..yang baik hati bikin blog KHAS tentang Fath.terima kasih sangat3!




Italiannies, The Curve

31/08/2010(Tuesday)-MERDEKA!MERDEKA!MERDEKA!.seharian duduk rumah je cos lepaskan penat & layan dvd Korea je.haha!Keluar pun semata-mata untuk berbuka..Kali ni ni di Italiannies, The Curve with Abang Lan.Seperti biasa mesti ada 'table talk' antara kami bertiga.

juadah ku


tu muka sibuk ber-tweet

muka kaki makan!Fath poyo je..makan sikit je..

Saya hantu dessert!!

bergambar before bla

Tony Roma's,Pavillion

03/09/2010(Friday)-Ngam-ngam habis shooting tele-movie raya semalamnya sempat dinner with Nikman & kawan-kawannya,Copot & Nana buat pertama kalinya.Thanks ajak Fath lepak sekali.Memang enjoy la.Lagi-lagi bila korang sanggup sorok kan Dong Dang ku.oh no!I tak boleh hidup tanpa BB ku.Special Boyfriend tak ada tak apa,biar SINGLE tapi, please...bukan BB ku.*Confirm nanti mesti ada yang nak culik Dong Dang ku..meh la..ada bran ke?hihihi(siap angkat kening kanan ni)

P/S:RUSHING GILA LA TAIP NI..Apa pun thanks kepada kawan2 tercinta ku!

3 comments:

nikman said...

bukan copat laaa. copoootttt

siti fathiyah said...

Sah GAGAL nak ingat nama orang.sowi!dah betulkan dah.hihihihi

Nurul Adeq Poja said...

nape cik abe cikman wat muke poyologos? wakakka