Thursday, August 12, 2010

Tele-movie Emily

as Sandra

08/08/2010(Sunday)-Nyamannya dipagi ahad, baget memang nak berguling je atas katil sampai ke petang, punah je target tu...tepat jam 11 a.m dapat panggilan dari Kak Kay Maria, urgent gila Cerita Emily ni memerlukan pelakon supporting as Sandra adik kepada Natasha Hudson, Berkenakan syarat nak yang berkulit putih macam Kak Tasya. Bincang punya bincang, akhirnya Fath setuju shooting.

Thanks Akak Maria temankan Fath

Mula la scene Fath with kak Tasya & Bro Adi Putra

Sandra adik kepada Kak Tasya ni baru tamat pengajian Universiti di Penang dan berjaya mendapat tawaran bekerja di Bandar KL. Bro Adi pula kawan baik kepada Bro Tony Yusuf iaitu husband Kak Tasya ,menolong menghantarkan Sandra pergi & pulang kerja. Guest what?!siapa jealous panas? Kak Nabila...suka sangat sama Bro Adi dalam cerita ni...nak tahu full story, tunggu tayangannya tak lama lagi di TV3.


Kak Erma Fatimah memang tegas & serious bila buat kerja

sempat lagi main i-pad


kesian Kak Tasya , BB dia jatuh baik punya dalam baldi yang penuh dengan air.

Scene 2nd last kami dalam kereta.

She's Beautiful

With Nabila Huda yang sempoi gila

Semangat Fath sarung baju jogging, janji seminggu lebih awal dengan Toman nak ber-jogging sama di Taman Metropolitan,Kepong, akhirnya tak kesampaian sebab shooting start & habis lewat 2 jam.Kecewa gila! kempunan berlarutan sampai lepas raya tu pasti.

p/s:Shooting je confirm Fath happy & enjoy, walaupun tak makan seharian.

2 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

yieyy! kalo dah keluar citer nih nnt inform la kami :)

lizz said...

wohoo!!! kak erma tu direct sure best maa. tunggu jelah afta raya baru leh jogging gedik with toman.wahahaha