Friday, August 27, 2010

Jalan TAR

ke fav production dulu..ambil 'duit raya', hahaha!!


16/08/2010(Monday)
-Hati lapang..jiwa tengah senang..ikut je sesiapa sahaja yang ajak berkeliaran KL ni...Masa yang ada digunakan dengan baik sebelum sibuk melampau nanti.Fath selalu busy dengan kawan2. Habiskan masa di Jalan TAR setelah sekian lamanya tak datang, pastinya cuci mata untuk persiapan raya.*mata ku meliar lagi membulat.

Kalau diikutkan niat, nak teman Enya je ..cari tudung raya buat adiknya ,Shira di Jepun.Biasa la kalau perempuan.. yang membekalkan 99 nafsu sejak azali lagi ni..nampak 'barang' cantik je mahu je dilaburkan disitu, lagi2 kalau 'barang' tu ditawar dengan harga murah.Memang tak ingat diri tu tengah puasa la...hahahha!!




Seeloknya rancang dulu perbelanjaan,*I rancang tak nak beli apa2 pun...tapi kalau dah ternampak baju raya idaman,bagaimanakah?Sanggup ke nak tengok je??mari kita survey! Rela makcik sorang ni jelajah seluruh jalan TAR demi dapatkan Design,warna & harga yang diinginkan.Sabar2..tahu korang excited nak tengok jenis baju raya idaman ku,kan??relax....baca la corat coret ku sampai habis..


rambang mata makcik oooi..

Alang2 datang jalan TAR ni, wajib singgah gerai Mak Asry,pasti Liya pun ada sekali..Demi menunggu baju raya ku sampai..(baju ku diimport jauh dari gombak) sanggup berbuka di gerai Liya je..

Enya macam nak 'rambut raya baru' je tu....

Haaa!!!!ni la baju idaman ku! ada macam pengantin tak?!hahhaha!!!gila!alang2 untuk majlis pertunangan Enya lepas raya nanti, jadikan terus sebagai baju raya, tapi memang macam 'over' la.Suka hati la!duit I & I yang nak pakai.*tetap dengan pendirian ku.tepi sikit ye..kalau tak suka cara I,buweeek!

Bukan senang nak cari warna Peach ni.Balik2 orang jual warna, cream,gold, hitam, hijau, kuning, merah..enough2!I dah jumpa baju raya I, terus beli, guess what?berapa harganya?!kalau U all jenguk kat kedai2 kan..@ gerai2 lain..standard harganya RM250-RM350 (set dengan kain sekali) tapi...I dapat RM 150 je!! (set w/kain) class Nok!Oleh itu...Pagi raya nanti Fath postkan full view baju raya ni ok.hihihi..Selamat Berpuasa guys!!


P/S:Jom warna tema sama!!!peach colour ,ok?!

2 comments:

:: Husniyyah Alhusna :: said...

i love u lah!

jom sume peachhhh! kasi pekat siki ye yg lain! kang same ngan saya yg nak betunang nih :p

Nurul Adeq Poja said...

yeyey!! kite pon peach! tapi xbeli agi wakikikiii