Wednesday, August 11, 2010

Cukur & Cuci

jom buai laju2

07/08/2010(Saturday)-Happy Birthday Pendek!!atau nama macho nya Maz Zaqquan.Sweet 27!Seperti lazimya, apa sahaja majlis yang family angkat Fath bikin ,adalah WAJIB untuk Fath hadiri. 2 in 1 kali ni, Bukan sekadar sambut birthday Pendek ,Shadiya & sepupunya nya Aqil ,majlis Cukur Jambul dijadikan pembuka majlis.

Majlis yang bermula jam 10 am ni, meriah dengan marhaban buat Reyhana (adik Shadiya), Kali ni Fath datang bersama mama & adik bongsu Fath memang menjanjikan kemeriahan antara semua keluarga yang terlibat.

Reyhana

nak potong layer ke fringe ni..kahkah!



Cantik berbaju kurung!!!

Ni dah masuk etika berpakaian untuk tampil serasi dengan acara majlis. Sama la bila kita hadir kenduri kahwin, mana boleh main serang je, kena ambil tahu tema ,waktu & acara.

Warna

Gayakan la apa sahaja warna.Rona-rona pastel paling sweet dan kena digayakan bagi majlis keagamaan.

Penampilan

Pakaian sopan & jangan seksi ya.Dikira biadap nanti.Elakkan menyarung pakaian yang ketat menonjolkan bentuk badan. Pilihlah yang longgar, sebaiknya yang melepasi punggung. kan comel....

Pendek with ceweknya, Azeee!!!

papa otai!!

adik angkat kesayangan ku, amat!!

Selesai majlis cukur jambul sambung pula celebrate birthday kanak2...



Lepas habis majlis terus pecut ke Istana Budaya, tonton Cuci the musical 2!!!!best gila ,lawak spontan memang kena jiwa la. Thanks sangat to Eriq serta rakan2 nya.

Eriq pandai menghiburkan orang dengan magic nya!Kamu memang talented habis!

p/s:Bebas ku kini menikmati hidup yang sebenar

1 comment:

lizz said...

nasihat mu sebijik cam mom ku!!!wahahaha. memang,kite kene hormat majlis yg kite attend tu. jangan gi majlis tahli pakai baju sarung nangka!!!memang tak bley blah ar.hahaha