Thursday, August 26, 2010

'I need someone to talk to.......'


14/08/2010(Saturday)-Angka 14 kan 'Tuah' bagi ku, tapi apa kes kali ni??? Tak semua berlaku tu INDAH dan tak bermakna tak diendahkan pula. Ada masa nya nothing sucks more than feeling all alone, no matter how many people are around me...argh..ber-JIWA la pula I ni tetiba. Memandu menuju ke lokasi casting TVC di TTDI, dalam masa yang sama tangan kiri aktif menekan-nekan keypad Dong Dang atau dinamakan sebagai...ber-TWEET.hahahaha!tak bagus ye anak2 sekalian..serahkan pada yang pakar je.kihkih!

Dalam sambil ber-TWEET , entah kenapa memerlukan seseorang untuk meluahkan rasa hati. Ramai GILA yang prihatin dalam TWITTER , kawan2 alam maya ni memang BEST bila kena dengan orangnya. Walaupun tak berjumpa kerana jauh ..ada di JB, ada di Terengganu..ada juga di Gombak sahaja..kihkih....

Dimasa2 kelam kabut memandu ,masakan pula nak perasan semua perihal dalam satu masa.Direct Message (DM) 'tu' bermakna sebenarnya..tapi Fath baru perasan semasa nak pulang. Keluarga TWITTER ku pasti tahu.Dimasa2 ku memerlukan 'seseorang' setia ada untuk mendengar. Thanks sangat!!!!!!!

ni la 'seseorang' tu...hidup penuh bermakna bila ada yang menghargainya.



Berbuka sama dirancang last minute..niat orang kita tak tahu, & niat orang jangan disalah ertikan..nanti terpesong jauh siapa yang silap??sendiri mahu ingat ya...tapi bila dah nampak BAIK niatnya ,syukur kita ucapkan kehadrat ILahi...ada yang masih menyayangi dalam erti persahabatan.

p/s:So...14 tu sangat BAIK buat ku.Corakkan perjalanan hidup ni dengan warna2 cerah lagi ceria pasti bahagia selamanya.amin.

7 comments:

haziq said...

Alhamdulillah...sempoga kebahgiaan yg tuhan berikan dibalas dgn ibadah & kesyukuran keatasaNya...Amin Ya Rabbal Alamin

Nurul Adeq Poja said...

*ting* gelek2 kat sini jap B-) *watmukecomeltpxjadi

siti fathiyah said...

Entry ni baru warm-up,ada lebih dr 6 entry baru akan di-publish-kan.tungguuuuuuuuu..

Nurul Adeq Poja said...

kamek nunggu yo

nikman said...

=)

lizz said...

dalam banyak2 entry mu,yang ni lah entry yg buat ku malu2 kerbau.walaupun xtulis name sape from jb tu tp ku tetap nk PERASAN!!!! aku tak kire!!!wakakakakakakakaka. gampang :P

"seseorang" tu sgt BAIK n ADA HATI NURANI ok. die tau bile kawan die perlukan die.iye dak adikku?hehehehe. sama2 lah corakkan life kite sebaik mungkin. pandai2 lah pilih kawan. *komen manusia yg dh bosan ngan perangai kebanyakkan manusia jujurnye.gagaga*

Nurul Adeq Poja said...

ehermmmmmm!!..nk "berperasaan" gak lah...actually ku nk perasan gak dari aritu agi,walopon x sebut name gak from Terengganu.. wakakkaaaa...yippy!!

p/s : itu sahaje ,sekian