Friday, August 27, 2010

Sebelum, Sewaktu & Selepas

Muka bangun tidur

17/08/2010(Tuesday)-Beberapa bulan Sebelum August,adalah bulan yang paling sukar buat ku, pelbagai perkara yang berlaku, dan 'ada' yang paling penting perlu diambil serious selain fokus mengenai kerjaya, keluarga,kawan2 iaitu diri sendiri. Benda remeh memang Fath tak layan, tapi kalau 'sesuatu' tu adalah effect dari 'sesuatu' yang berlaku dan memberi kemudaratan pada kesihatan fizikal & mental??Maka Fath akur dengan yang berlaku.Atas nasihat family & kawan2, ku bikin appointment dengan yang pakar di Sime Darby Subang Jaya Medical Center.

Rasanya tak perlu diterangkan secara lanjut disini.Cukup la Family & keluarga twitter ku tahu segalanya.*untungkan jadi follower dalam twitter ku.hihi.Thanks sangat korang selalu support ku!sayang U all!!xoxo!


Lama betul menanti proses keatas ku, bulan puasa banyak mengajar...Thanks to Abang Lan kerana sudi meneman walaupun sekejap. Yang Pasti final result adalah TERBAIK!! tiada was2 lagi.Alhamdulillah.Saya baik2 sahaja.Seharian sibuk dengan pelbagai...


Sewaktu Ramadhan ni..ni antara Berbuka besar di Wangsa Walk with Abang Lan & Enya.Yummy!!!anugerahkan diri masing-masing kerana penat bekerja.*Kalau U all baca entry ni di siang hari..sorry banyak2 ye..be strong tau!berbuka nanti cari la lauk seumpama ni.kihkih!

apa pun Dessert tu WAJIB

Sebenarnya kan..I taip entry ni laju-laju cos banyak lagi entry baru beratur kat belakang ni...terlalu sibuk sepanjang 2 minggu lepas punya pasal la.Korang baca la secara marathon selepas ni.Ayat-ayat pun macam ngok ngek dah ni.



sempat rushing pergi meeting ambil skrip di WEB

P/S:Tetiba busy dikala puasa ni...Alahamdulillah rezeki.

2 comments:

lizz said...

menyesal lah ku bace entry ni cuz ku dihidangkan ngan pic2 lauk best2.hahahaha!seb bukan siang wei.


p/s:a'ah best jd follower mu wei.best sgt sampai xtau nak tulis cane *ayat kipas2

Nurul Adeq Poja said...

SAye bangge jadi Follower mu wakakakakaa..