Thursday, August 12, 2010

Dessert or Disaster


12/08/2010(Thursday)-Jeng jeng jeng!Exclusive pertama kalinya Fath membuat entry khas buat 'individu',Bukan untuk berbincang mahupun untuk mengungkit kisah lama. Cuma untuk menerangkan serba sedikit 'salah faham' yang telah wujud disebalik entry2 yang sedia ada dalam blog ni. Perlu di ingatkan sekali lagi..blog ni blog peribadi buat Fath dan umum buat yang yang membacanya.

Hampir semua idea berlegar dikepala Fath terapkan disini untuk renungan bersama. Terang lagi nyata 'ayat-ayat' Fath agak slumber bukan skema semata.So..mungkin agak kasar dihati sesetengah individu. Perlu di ingatkan lagi & lagi...Fath tak dapat menjaga hati SEmua pihak if keBETULan entry2 blog ni terkena sikit ataupun tepat kepada sesetengah individu.

Sedikit sebanyak, isi-isi dalam setiap entry adalah hasil kajian Fath sendiri, BANYAK lagi isu yang Fath nak kongsi bersama dengan pembaca/kawan-kawan, tak kisah lah sama ada ia DESSERT mahupun DISASTER.

Perlu di ingatkan lagi & lagi & lagi..U all boleh bertanya mahupun suarakan dibahagian comment mengenai entry yang dipaparkan.Fath jadikan blog ni sebagai teman bercerita ,lagi-lagi bila sesetengah isu tu tak dapat dibincang bersama di dunia 'luar' sana.Kiranya lepaskan 'beban' disini.

Terpulang kepada U all, terima atau tidak. Fath tak pernah paksa sesiapa pun untuk membaca blog ni. If tak suka ,it's ok. If suka ,terima kasih.

p/s:My Blog is my Home

2 comments:

lizz said...

ku suke! im ur silent reader lama dah. i just do love baca blog ni cuz "kejujuran" yang ade kat sini. kite bley tahu dengan care menulis woo.

topik2 kat sini bagus.ayat pun senang faham and paling penting tak ade ayat yang "rude" here.blog ni is like our own diary.apa saja boleh kite cerite kat sini ;)

Shahrul Shaharuddin said...

Salam! =D

Try meninjau2 di sini.. datang dari twitter.. =D

yours
SH