Wednesday, March 11, 2009

One Nation Emcees





Kenapa pula pasal diorang pula dekat sini?Saja nak kongsi cerita..Fath bukan la peminat muzik hip-hop ni...tetapi wujudnya kreativiti diorang buat Fath terpegun..sebenarnya baru lepas chat dengan salah seorang ahli mereka ni..Kozae.Kami yang lebih gemar bercerita perihal muzik,seni dan perkembangan masing-masing terutama networking...Para peminat jangan marah ya..dia sudah berpunya dah pun..hihi..siapa?sssshhhh..that's a secret that i'm can't tell,xoxo...

Mereka ni dah pun keluar single baru 'gila gelek'..yang itu cari sendiri.macam-macam...saja nak korang layan the best perfomance dari mereka ni..selain mereka ada' insan seni' ni yang paling fath support sangat-sangat..siapa?ssshhhh...secret too.tidak boleh diceritakan di sini..siang nanti Fath ada cerita nak dikongsi bersama,terutama pada para supporter Fath dalam modelling...apakah ia?tunggu ya...

No comments: