Monday, March 23, 2009

brochure

Siti Fathiyah

Fath baru dapat risalah ni...bukan ambil dekat outlet Emas Sri Pinang tapi Mak(keluarga angkat) yang bagi..semalam lepas balik kerja terus pergi rumah abah ada birthday Party utk mak..Mereka inform pun dah pukul 7 malam..Fath sayang kan mereka Fath akan tetap pergi walaupun sebenarnya datang lewat so..tak dapat la bergambar...Kali ni Fath tak berapa kecoh sebab mood kurang ok disebab kehilangan kucing kesayangan Fath D'Leh+penat+mengantok...Yang pasti bahagia kan.Sebelum pulang bawa Shadiya dan mama nya jalan ke rumah mereka dalam taman tu juga..hihi..than hantar mereka pulang dan pulang la Fath ke rumah...Tak ada apa nak diceritakan disini...jiwa kosong...hanya nak bagi tahu pasal brochure ni je ia boleh di dapati di semua outlet Emas Sri Pinang.

No comments: