Monday, March 9, 2009

Birthday Party for Amat & Kak Ashfa!!!-07/03/2009


Kiwi-Amat-Kak Ashfa-Syadiya-Abang Ong

Happy Birthday Amat!!!sweet 21!!! dan untuk Kak Ashfa ke berapa yek?lupa laaa...Tarikh lahir kedua beradik ni yang hanya selang sehari sahaja.Jam 2 petang dapat panggilan dari Pendek untuk menjemput Fath hadir ke Majlis ini..Siap ugut kalau tak datang mahu mereka tak nak tegur Fath sampai bila-bila.haha!!Balik kerja terus pergi workout bersama-sama 'si dia',seronok dapat bermanja dan meluangkan masa.Kemudian balik 'dia' hantar di Salak Selatan's station,terima kasih!Terus menuju ke Kajang's station dijemput oleh Engku dan ketemu Enya dan Shirly di Plaza Metro Kajang,gerak ke rumah Abah dengan 2 kereta.Ramainya yang hadir.Apa yang menariknya setiap kali ke rumah abah ni mesti ada tetamu baru dan jadi kawan Fath juaga secara automatik..dan Fath girl yang paling kecoh.sebab tu la mereka kata memang la Fath tak dapat masuk Pencarian Gadis melayu,mulut kecoh benar.


Buat pengetahuan yang ingin tahu apa kaitan mereka ni dengan Fath,Fath cerita sedikit la.Asalnya tak kenal pun entah macam mana Fath boleh berkenalan secara tak sengaja dengan budak bernama Amat ni di Plaza Metro Kajang tahun 2007.Senang cerita kawan kami adalah sama.Dia yang menggelarkan Fath sebagai Kak Fath dia maka suatu hari tanpa segan silu Fath hadirkan diri semasa majlis cukur cambul anak buah dia iaitu anak Kak Ashfa yang merupakan satu-satunya kakak dalam keluarga mereka.faham tak setakat ni?, Tak sangka keluarga mereka ramah yang teramat dan terima Fath sebagai anak angkat mereka yang keberapa ratus agaknya...hihi..tapi yang tersayang tau.Tak sangka pula Si Pendek anak yang ke-3 ni abang si Amat..sebab dia ni memang muka 'Kajang' dan tersohor dan ter-'famous' dikalangan orang-orang Kajang.termasuk lah satu Family ni...Kami rapat macam adik beradik.Kami memang tiada perasaan yang lebih dari adik beradik.sama-sama gila.Abah diorang yang paling best!!Fath kalau ada masalah memang minta pandangan Abah.sememang nya bernas dan berguna..second family kan...Setiap majlis yang mereka raikan Fath wajib hadir.sayang bangat sama mereka!!!



Syadiya-Nadia-Pendek-Fath

para hadirin yang hadir


Ashna Syadiya!!!



Happy family!!!

No comments: