Monday, October 4, 2010

Zabidi Mohamed penulis Skrip yang Hebat!


Makin lama makin suntuk masa untuk Fath menjengguk blog sendiri, apatah lagi nak jengguk blog orang lain. Boleh dikatakan seminggu 2 kali je Fath bising-bising pasal aktiviti Fath yang boleh dikongsi bersama. Baru -baru ni Fath agak terkejut +teruja apabila Zabidi Mohamed iaitu penulis skrip bagi banyak drama, tele-movie di tanah air kita ni. Mungkin ada yang tak tahu. Antara hasil karyanya adalah skrip drama Mencari Nur Khadijah, tele-movie :Sood, Chee Yong & Associates yang telah pun mendapat pengiktirafan menerusi beberapa anugerah. Beliau memang HEBAT!paling Fath dapat rasakan sangat dalam tele-movie Aku bukan Rabiatul *sebab Fath sebagai Farhana dari hasil karya beliau.

Kalau korang nak tahu lebih lanjut lagi boleh lah click baik punya pada nama beliau yang Fath dah highlight kan di atas ni.

p/s:Thanks En.Zabidi cos sudi buat entri perihal Fath.sangat3 dihargai.Semoga kita semua sukses dalam bidang yang kita pilih.amin.

No comments: