Thursday, October 28, 2010

Shooting film Dari Kerana Mata


Fath & Awie

24/10/2010(Sunday)-shooting!!bermakna Fath HAPPY!, kali ni hati melonjak gembira lain macam sikit tapi agak relax, buat pertama kali Fath mula mencuba berlakon untuk filem pula,secara tak sengaja sebenarnya.Apa pun Fath nak berterima kasih khas buat director & producer filem ni, Malisa Saila, kerana memberi Fath peluang untuk bekerja dengan beliau. Thanks juga to Gjie,Finaz & Judge, cos galakan & dari korang la Fath dapat jumpa Kak Lis.


Walaupun hanya 1 scene sahaja, tapi ia amat bermakna buat Fath untuk lebih mempelajari dalam bidang lakonan ni.Lebih ramai dengan kita bekerjasama ,lebih banyak pengalaman, Pengalaman hidup la yang Fath kumpulkan.

Thanks lagi cos Fath mulakan scene pertama & hari pertama filem Dari Kerana Mata ini bermula shooting.Enjoy gila!!!pelakon utama adalah Awie,dan lebih mantap lagi adanya Vanida Imran, Fasha Sandha, Sazzy Falak &etc.


Thanks to Dee yang telah mencantikkan Fath seperti "Marsha Lodeh" katanya..neway, tahniah!atas kemenangan Dee, anugerah kostum terbaik melalui filem Magika di FFM23.

inilah scene kami ber-dating naik motor sama2 ok.awwww!!!!

with Finas a.k.a PA Noryn Aziz

MuahMuahMuah!!!! I penonton setia cili padi tau!!

Harap kita berjumpa kembali & dapat bekerjasama lagi, sangat2 hargai!Thanks kepada semua crew juga.Jangan lupa nantikan tayangan filem ini nanti di pawagam!

p/s: lepas shooting terus lari fitting baju untuk giant corporate video.