Wednesday, October 20, 2010

Rasa Hati

masih muda kan

21/10/2010(Thursday)-Patutnya I tutup.Tutup hati?tu 6 month ago.Tutup lampu nak tidur. Mata bulat ala Tupai ni so terus ON computer untuk berceloteh sorang2.I think for this entry, Fath gelarkan membelut sorang2.Apakah TUPAI?BELUT? boleh la u all follow me on twitter confirm lebih faham.hihi.

Macam mana nak mulakan yek?selain bismilah..Fath saja nak kongsi RASA HATI Fath kini. Selain bahagia,gembira, Fath rasa lebih dari tu. Orang2 yang tersayang & rapat dengan Fath pasti dapat agak 100% apa yang Fath nak katakan. Dalam masa2 kita menghargai orang, hakikatnya kita tak perasan ada orang yang lebih menghargai kita.Setuju tak statement ni?Itu yang berlaku pada diri Fath.Thanks a lot to TOMAN.

Siapakah?biarlah rahsia.Si Toman ni confirm baca punya entri ni.jom kutuk!hahaha!Mu baca sambil senyum manis je la ye.kahkah!1st I wanna say thanks cos memahami,terima seadanya & tahan dengan diri ku.Bukan senang ye, cos ramai2 yang Fath kawan ada yang merajuk, terasa hati, simpan hati, etc.Sampai dah malas,pasrah & bosan dengan semua tu.Bab HATI ni 200% Fath tak dapat buat apa2 pun. Hati mana boleh menipu, mulut lebih bijak dalam perihal tu but remember bukan untuk hati.

Apa yang Fath rasa 2 tahun dulu dah pun di bicarakan.Lega tak terkata!simpan macam ais batu dah.Segala yang Fath cari & inginkan sudah ada dalam 1. Alhamdulillah. Hidup ni lebih bermakna rasanya.Seadanya Fath terima. Disebalik kekecohan mulut ku ni, hati ni bergelora dengan kehidupan sekarang ni.Sibuk bekerja tidak menghalang RASA HATI untuk menguasai.pergh!!ayat Fath dah memBELUT!haha!

Itu je la klu yang boleh Fath bagi, Atas nasihat & sebab2 tertentu entri kali ni bukan la public sangat.Tapi sedikit sebanyak Fath tetap nak kongsi dengan pembaca blog Fath.

p/s:always in my mind & heart!!xoxo!

2 comments:

Melati said...

sharing is caring =)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

had visited ur blog.. take care and have fun with ur life around yaa:D