Wednesday, October 20, 2010

LOVE weekend!!


17/10/2010(Sunday)-
Selamat penganti baru & semoga bahagia ke akhir hayat! khas entri kali ni dimulakan dengan ucapan. kepada yang masih tak tahu lagi, minah empunya blog ni memang gemar bertandang ke majlis2 meriah sebegini. Selain dapat mengeratkan silaturahim sesama manusia, dapat kenal orang baru, makan, cuci mata (suasana cantik) & mencantik.

Untuk kali ni thanks to si Pak cik Nikman, cos jemput Fath datang ke majlis resepsi si pengantin lelaki (kawan Nikman) di Damansara Height ni,mungkin ada yang terlepas entri majlis akad nikah pasangan pengantin ni, sila rujuk di bahagian 'blog archive ' ok.*sila jangan malas.

Tak sia-sia Enya menemani ku, dapat jumpe kawan UNITEN nya.

Fath nak kongsi sikit cerita, sikit je..bermula semalam 16/10/2010 (saturday) bermula satu 'cerita baru' lebih ceria, lebih bahagia & lebih bermakna. Sorry terpaksa buat u all panas bontot lagi tak senang duduk, Fath dapat bagi 'klu' je, Fath lebih selesa untuk menyimpan terlebih dahulu. Kepada yang dah tahu ,Fath minta jasa baik simpan dahulu atas sebab-sebab tertentu.*suspen siot!!!hahaha!

Jangan meroyan tetiba ye..adakah tersalah uplod pix?!, actually..lepas kenduri kahwin tadi Fath terus pergi casting..alang2 sehala pulang.layan je la gambar-gambar ni macam biasa .thanks guys!

dah buang tebiat agaknya ni..

P/S : Awal bulan 11 Fath akan mula sibuk dengan shooting drama, drama apakah?! tunguuuuuuu

No comments: