Wednesday, October 20, 2010

PARAMORE live in KL

rock & roll

19/10/2010(Tuesday)-RIOT!!!!!PARAMORE!!!huh?!apakah ini?pada yang terpinga kebingungan sila google if tak kenal my fav band ni.Buat pertama kali PARAMORE turun MALAYSIA!!.macam dah bernazar..if mereka yang awesome ni turun KL, confirm Fath pun turun sama. Nak layan senang tapi kalau tak ada geng jatuh kepasrahan la, Alhamdulillah Fath dapat geng sekepala ,Syu (kawan Enya). Syu memang kaki attend konsert.

rambut & muka sebelum sampai stadium*molek lagi

Fath bersiap punya la awal, orang lain lagi awal rasanya.jam 3 petang dah start blow rambut..1 jam layan rambut je *penat.Kami tiba seawal 6 petang.1 jam bertenggek tepi pintu gate, petua Syu 'tak payah sopan sangat la nak Q' TERBAIK!!! tepat at 7pm gate dibuka, serbu menyelit la kami tanpa bersalah, kira halal la ye..thanks cos tolak kami terus masuk awal.hahhahaaaaa!!

bukti paling kukuh

muka nak serbu pintu gate,kami hebat potong Q

Khas buat pengunjung blog Fath. ni antara pix terbaik yang di snap oleh Syu.Thanks Syu!!!*korang tak akan dapat dimana2 melainkan dari kami.hihi

Vocal HEYLEY memang ROCK terbaik!! lalak non-stop tu..tak kira la pula berapa banyak, pembukaan Y2K menguasai suasana stadium, tepat 8.30pm PARAMORE terus beraksi dengan lagu ignorance bagai histeria dah kami, plus! Fath tak ada suara cos batuk since last week*seksi siot suara ku.awww.Tak payah jealous melulu cos I masih boleh menyanyi bersama-sama 8'000 penonton yang hadir.Antara lagu yang hits didendangkan Decode, the Only exception, That's what you get, Crushcrushcrush,brick by boring brick,pressure, Careful dan banyak lagi..last sekali lagu misery business sebagai penutup.

kental habis!!haha!!

pix ni buat Fath nak cium Syu!! terbaik gila!!see...me & PARAMORE tengah perform tu.

muka lepas 'workout' RIOT!!

percaya dah kan?!i'm superb HAPPY

Puas hati sangat!!joget sakan kalah la orang dekat clubing.hahahaaha!! oh Fath sungguh memilih konsert mana yang harus dilaburkan. Kalau setakat 2 3 lagu je best, manakan berbaloi kan..tapi PARAMORE berbaloi baloi.Next time if PARAMORE datang lagi confirm InsyaAllah Fath datang lagi.

senget dah!pose before pulang nak keluar parking jam la




exclusive! di entri kali ni..Thanks Syu for this video!!sedaya upaya Syu record kan untuk tatapan u all.layan...

p/s: Thanks to Syu cos berjaya dengan jayanya jadi geng konsert Paramore bersama, 'welcome to family kata Heyley' letih dah nak taip over dikala tengah pagi buta ni.LOVE PARAMORE FOREVER.daaa.

5 comments:

Nur Syuhada said...

uyehhh!! thanks fath tolong ambik dan hantar pulang. memang had a blast time la with fath melayan paramore! lenkali ada concert best2 kita pergi ye! hehe. paramore family for life!

Nur Syuhada said...

sedaya upaya syu sing along dlm vid ni. nak muntah dgr diri sendiri. hahahahahaha

siti fathiyah said...

sama2 la kita berterima kasih dengan kasih sayang.hahahah!pas ni kita tunggu concert tokio hotel ke..evanescene ke...sape lg yek..hahah!terbaik record suara sendiri, org lain tak ada kot.hahaha!nice one!!ya..paramore family for life!!

Nur Syuhada said...

kalau evanescence punya concert memang syu sanggup beratur dari pukul 12 depan entrance gate mcm org gila. haha. kipas susah mati kot!

siti fathiyah said...

fath minat gila dgn amy lee!!!gosh!tolong la datang KL!!hihihih