Thursday, October 28, 2010

Shooting GIANT Corporate Video & TVC



25/10/2010(Monday)-
Mari bekerja!Shooting kali ni tanpa casting terus fitting baju on 24/10/2010 then terus bertungkus lumus shooting 2 hari di Giant,Kota Damansara.Seawal 7.30 a.m Fath dan talents yang lain dah terjegat di lokasi set. Shooting kali ni antara yang senang & enjoy lagi relax tanpa pressure. Buat pertama kali Fath shooting tvc dengan ramai talents di set.Kecoh memang macam pasar,Pasar Giant. Keramahan kesemua talents membuat kitorang tak rasa tempoh masa yang panjang selama lebih dari 12 jam,sehingga lewat jam 10.30malam baru wrap.


bersama talent cilik,Maisarah

with 1 of the talents,Nadiah Musa as a mother

kusyuknya director

talents utama yang menjayakan Giant corporate video & tvc


Thanks to Chilli Pepper bagi kami makan banyak!so yummy!

my pix masa fitting


terjumpa la konon

Fath memegang watak sebagai Female executive. Paling menariknya..Si Female ni ada pasangannya, iaitu si Male executive. Sounds agak kelakar cos Corporate video pun ada cerita cinta ok. Dari mula menolak troli memasuki GIANT si Male executive ni memang dah ternampak Si Female ni, mana sahaja lorong yang mereka pergi pasti terjumpa ,sehingga kan berlakunya pelanggaran troli sesama sendiri & berakhir menukar no.talifon di JCO cafe.hahaha!I like the story!

male & female executive

kami dah macam adik beradik


p/s: tersangat la best shooting.Hampir semua shooting best belaka.Fath ada cuti seminggu je lagi sebelum mula shoot drama 13 episode.Nak tahu cepat ,boleh la follow Fath di twitter

1 comment:

SweetSyaza said...

wah tak sabar nak tengok! :)
btw sis fath gojes sgt..suke tgk..