Monday, October 4, 2010

Makin hampir kesitu



02/10/2010(Saturday)-I love weekend! di kala bulan syawal ni. Penuh dengan agenda yang meriah & pelbagai.Aktiviti sosial bersama teman & family adalah fav Fath sampai bila2. Fath gila berborak dengan sesiapa sahaja & apa saja topik*kecuali topik kahwin untuk Fath..Kali ni Fath bukan attend majlis kawan Fath tapi kawan my best cousin a.k.a bff di Cheras. Bukan open house tapi majlis tunang.Sentiasa suka majlis sebegini. Yeay!! dapat kenal orang baru..keep talking.

Selama mana pun tak berjumpa ,persahabatan tu tetap terjalin ,biar sampai ke akhir hayat nanti.amin. 10 tahun Enya tidak ketemu kawan baik dia ni, hi Fatin!.Next month Enya..get ready ok. segala persiapan majlis Enya nanti dah ada dalam kepala akak.Tunggu tiba masanya nanti.


hantaran

with Fatin


Hari MRR2 sedunia!jam kedua2 arah. Harung je la sampai la kami berpatah ke bt.Caves majlis cukur jambul pula, sepupu sebaya dah dapat anak ok, oh tolong jangan tanya pasal Fath pula. Berkumpul sakan borak sampai ke malam. Gila meriah lagi2 hati ku ni.hihihihi...sebab Fath RAYA kali-2 !!settle puasa sunat 6 + settle hutang puasa ku tahun ni. Raikan dengan makan sebanyak 2 kali.memang melampau,*anugerah namanya. Last sekali jumpe TOMAN. ;-) .

p/s:kurang dari sebulan Segalanya akan bermula.Tak sabar rasanya pun ada,counting3!

2 comments:

lizz said...

ku tau nape mu selalu jumpa Toman last2. bukan sebab dia last choice tapi sebab kau memang sengaje nak lelame together2 ngan toman!!kan???bahahahaha. *ngaku sudeh* lari!!! bye

Nurul Adeq Poja said...

aww toman aww :) i loikee~~.. ku nk ade ank sdara angkat lak pasni wei hahahhaaa
maceh!