Friday, October 15, 2010

10.10.10

Me & Nikman

10/10/2010(Sunday)-Meriah 1 Malaysia sambut pelbagai majlis, Paling meriah sekali ramai memilih tarikh cantik ni untuk bernikah & bertunang. Pasti juga nak jadi 'belut' pilih nombor cantik juga nanti!bila? 11.11.11?12.12.12? memandai betul.yang pasti tu kita tak tahu lagi.*semangat tak bertempat dah Fath ni.1 hari sahaja Fath dapat 3 undangan, Pulun tak pulun sangat la. Apa pun thanks kepada yang menjemput & tahniah kepada yang mengikat ikatan yang suci.Semoga berbahagia ke akhir hayat.Amin.

bukan kami ye yang berlangsung..haha!!kami tolong bawa hantaran dari pihak pengantin lelaki

Majlis pertama ni, fath temankan Nikman sekali gus dapat kenal kawan2 dia..seronok dapat kenal orang2 baru ni...

kawan sekolah Nikman

keadaan majlis akad nikah di masjid TTDI

ni majlis pertunang pula di Rawang, Selamat bertunang RINA!!.Cepat2 la ke stage seterusnya ye.amin.


Majlis ke-2 pula,ni member Fath,Rina. Kawan se-kolej dulu.Akhirnya mu bertunang juga.*tepuk tangan tanda gembira.

Majlis ke-3 pula majlis doa selamat dirumah auntie Fath, tapi tak ada photo la.Batt phone kong.*King Kong!


sedap woo!!kenduri mana yang ada hidang something like this...cuba habaq sini..hahaha!memang tak ada la. saja nak buat iklan dalam entri kali ni.Nampak sangat Fath rushing menaip sampai kosong idea nak celoteh apa. Korang layan je la pix2 yang ada ok.chow!


p/s:Doakan la Fath ketemu jodoh yang baik & gila macam Fath.haha!!

1 comment:

Nuwul Makjah said...

insyaAllah die la jodoh mu! lalaa! *tepok2Pehe