Friday, October 8, 2010

Tweetup

with Judge

05/10/2010(Tuesday)-Tweetup?binatang apakah?pertemuaan burung2?lebih kurang macam tu la.Siapa ada Twitter?!sila angkat kening!angkat lagi!lagi!thanks.Mungkin korang tahu,mungkin tak, mungkin korang memang ahli twitter tapi tak aktif (tweet sehari sekali mungkin), mungkin aktif tweeting tapi tak ramai kawan@followers, or mungkin korang bosan dengan twitter cos status semata-mata.Semua tu terpulang pada individu nak beranggapan apa pun.


Fath register twitter on 25/08/2009 pada pukul 4.10pm.wah!ingat tu..*padahal boleh check.Siapa2 pun jadi 'burung' di web dulu then baru la on phone. Actually di web twitter ni tak la berapa menarik tapi if u using via phone, memang awesome la!cos 24/7 ON & sentiasa updated.Sama macam gossip bergerak.Entri kali ni Fath bukan nak berceloteh pasal twitter tapi agenda TERBAIK bagi para tweeties!!

Tweetup ni dianjurkan oleh club Twitterjaya, Kepada ahli2nya yang memang berminat nak bersemuka dengan semua ahli yang suka bercerita on twitter ni ,maka turun la mereka di Oldtown White coffee,Jaya One, Petaling Jaya.

yang baju belang tu paling famous!,si Karrotgold!

Fath tak tahu pun pasal club ni,mahupun siapa ahli2nya, by the way thanks to mr.Judge la!cos ajak supaya terjebak.haha!Agak macam terkesima cos ramainya yang hadir, i think more than 30 orang, & paling terbeliaknya..terjumpa followers Fath sendiri, hello Aidasue & Limmengkeong !!lepas tu semua yang hadir add sesama sendiri.Best! mereka semua ramah!


kene letak nama atas meja

Fath happy sangat dapat kenal orang2 baru. on 23rd October tweetup akan berlangsung lagi! InsyaAllah Fath akan datang menyibuk kalau tak ada apa2 hal on that day.

p/s:Teringin nak jumpa geng SETAN ku (Lizarazak,nuwulmakjah,Arol-Hyqal)para blogger,jom la join kami on Twitter!

1 comment:

Nurul Adeq Poja said...

wah ade name saye arr aww.tingin gak nk jmpe kowang,meh kite tweetup berlime B-)~