Monday, October 4, 2010

Student UniKL punya final Assignment

kenalkan..kumpulan ngok ngek!!


03/10/2010(Sunday)-Shooting mode!!tapi bukan bekerja, kali ni dipanggil kerja amal.Tolong kawan sebagai student jayakan final projek mereka. Tak susah pun..Nak pakai rambut Fath je.1st time Fath shooting di white studio, seksyen 7, Shah Alam. Apa pun Fath doakan group student ni berjaya menyiapkan assignment mereka dengan baik dan berjaya menjadi orang multimedia ataupun sebagainya yang terbaik ok!*chaiyok adik2 ku.





p/s:Saya ikhlas & happy dapat menolong mereka.Good luck guys!

2 comments:

lizz said...

ah,kau ngate ku!!!kau pun same xleh lepas ngan BB dok main tweet ar tu!!muahahaha. neway, proud of u my adk tupai.good luck untuk ape pun yg ko wat eh *tetibe jd penyayang* bahahaha!!!

Melati said...

mata u cantek!