Friday, October 15, 2010

shooting Innershine Tvc


14/10/2010(Thursday)-Happy Birthday!!! to LizaRazak!!! sweeet 26! mu tua!cos aku masih 24!*belum bulan 12 lagi kan.Kalau nak hadiah sila turun KL.maceh.sempena birthday mu sista.Aku shooting la, konon nak lari dari sibuk ber-tweet dari baca hari makan sedunia mu itu.*dengki gila.haha!

Sedang elok Fath diulik mimpi entah apa entah (tak mimpi pun sebenarnya), si dong dang (talifon) menjerit2 (berbunyi), tertera pula nombor yang Fath tak kenal..sekali..Seewan la..bukan sawan ye, mahupun chawan.haha!dia tak baca blog ni.*kira halal. Ingatkan dia call suruh datang casting, tapi kecemasan habis! featured talent tak dapat datang shooting. Di indahkan cerita..Fath sememangnya free dari mana2 komitment kerja lain.Terus setuju tanpa ragu. My lovely production ever yang bagi job!!DMO Production! fath memang tiada masalah langsung bekerja dengan diorang selama 3 tahun. Nasib call time petang so..sempat nak kemas si Chinta (kereta) ala store dah pun.

Ingatkan shooting kat office jauh2..rupanya shooting kat sebelah office DMO je..Korang layan lentok la dulu pix di bawah ni..nak minum air jap,haus.

tak suka ikat rambut.Sara, kau saja kan!*sara tu make up artist

siap!!I ok je..tak berapa sihat sebenarnya

oh ye! ternyanyok macam LizaRazak pula(sayang kakak) bodek dia, kenalkan...pemenang contest pencarian si mata cantik Innershine!!Masing2 masih muda 22 & 18 tahun serta bujang.* I terasa tua tetiba.

Agak 4 jam menunggu scene kami, maka..layan sungguh desperate housewives sambil makan dominos & McD.*macam mana nak diet la.Thanks DMO!

with River, bapa dia suka nama anak dia macam tu cos alam semula jadi katanya.pelik la.*anak client(innershine)

Memang sempoi la shooting hari ni.Habis scene Fath je..chow terus .Pecut balik rumah.Itu lah selalunya Fath bila bekerja.Macam biasa..Fath seronok dapat bekerja (shooting).

p/s:nantikan iklan ni keluar diseluruh stesen TV (Malaysia)pada pertengahan/hujung November.

No comments: