Friday, June 11, 2010

TV HOST -casting

muka TV HOST kah ini?

10/06/2010(Thursday)-Hello3 everybody!happy day is today.nape pula ni?entah.rasa fallin' in love! betul!!!dengan sape yek?!hihi..seganya nak bagi tahu...nama dia...dia...dong dang ke?honey bee?chinta?hihihi....tak ada sesiapa pun.hahah!tapi rasa betul2 fallin' in love.mungkin sebab makan cukup.tidur cukup,hati senang...walaupun banyak benda kena bayar,kihkih. Punya la ulang2 lagu 'adinda' sampai la tidur.Today Fath hadirkan diri untuk casting for TV Host-RTM di Shah Alam. Baru je semalam e-mail portfolio pada producer, dengan pantas ,5 minit kemudian producer call.Alhamdulillah di panggil untuk audition.

Segalanya berjalan dengan baik, sampai tak dapat hadir casting for TVC di Damansara.haiyo!!!! jalan KL memang jem after office hour everywhere ok., and some more ada sebab tertentu juga. so..cancel untuk hadir casting TVC.Tak ada rezeki disitu.1 jam stuck on da road. terus ke Gombak ketemu Nahar dan Enya, sepatutnya si pak cik Nikman ada tapi tak jadi last minute.it's ok, no prob. Next time la ye.Dinner time!!!pada masa yang sama...producer call...i'm selected!!!to be host!!for 'Persimpangan...di Sebalik nama jalan'-RTM.-Sambil jerit2 comel sama Abahnya Nahar.Alhamdulillah!!terima kasih kepada mama&ayah, saudara mara,kawan2 dan para kenalan ku, dengan doa dan sokongan mereka la, Fath bertambah semangat untuk berusaha dan sentiasa berusaha.#youKnowICanDoIt.

dinner di OLdTown

p/s:Alhamdulillah rezeki ku untuk hosting pula, tu antara target Fath tahun ni.Nanti kan post hosting Fath nanti ya.

No comments: