Wednesday, June 16, 2010

Mari berjaya bersama

Casting(standard for casting)

15/06/2010(Tuesday)-Belajar sejarah mahu gak?!. geleng kepala la tu.Sejarah Fath, bagaimana Fath boleh terjebak,ish!bunyi tak bagus la, tukar3, Bagaimana Fath memulakan Career seni dalam industri hiburan ni.Memang cita2 ke?Jauh sekali bukan.Actually kan, kalau u all baca keratan akhbar kosmo pasal Fath on 1st June hari tu, tu lah ceritanya.Kepada yang dah baca ni nak cerita detail sikit. *according cerita Fath yang secara tak sengaja teman member casting then Fath pula yang buat casting & terus dapat tu. Dah la casting TVC terus.lompat habis.

Itulah Production pertama yang Fath hadir & mereka juga lah yang banyak bagi Fath job every year!class u.Thanks to them!suka sangat cara mereka bekerja. sangat profesional.tabik la!DMO Production ni company local.nak tahu pasal DMO Production ni?sila ringan kan tangan click ni http://www.dmo.com.my/index.html nanti kuar la macam bawah ni..


dan korang boleh tengok Fath disini http://www.dmo.com.my/info.html ,Terkesima Fath tengok, terharu,teruja.thanks!



'dan ke-3!,gaya hebat pasti memikat..video full HD kreatif, dan sempurna untuk selamanya!'

p/s:Fath mula dengan zero untuk sampai ke tahap ni, kalau u all berusaha,bersemangat,rajin buat research,bertanya,disiplin & bercita2 ,pasti boleh punya.percaya lah.

No comments: