Sunday, June 6, 2010

External Hard Disk

06/06/2010(Sunday)-tarikh memang chantek! dengan tarikh ni pelbagai pula something happen and something new....DSLR???pergh!!!tu antara impian ku.But not now. kurang mampu. so ku beli external hard disk.kihkih. Finally...2 bulan servey..tak berkenan, samsung S2 Portable ni yang ku suka, tengok je ..tanya sikit terus beli dalam masa 5 minit memang hebat! 320GB cukup la kan.tengok size n warnanya memang padan sangat jadi kawan si Dong Dang.Coming soon nak cari kawan buat si Hard disk ni.apakah ia??tungguuuuu........


Masih memikirkan nama sesuai buat si Hard Disk ni.Kalau u all ada suggestion di alu2kan beri nama.


dong dang ada kawan baru

Nak juga selitkan pix ni...sebelum ke KL singgah makan nasi minyak belakang rumah, sebelah tu , tak lain tak bukan, mr.Engku. jiran tetap ku atau pun jiran berkualiti..ngeh3!

No comments: