Sunday, June 6, 2010

gelang



04/06/2010(Thursday)-Gelang mak cik! susahnya mak cik sorang ni nak pakai gelang, u all punya pasti lagi gempak lagi luar biasa,rite? teramat memilih dan memang payah la nak cari gelang yang leh fix ngan jiwa dan tangan kecik ni....finally jumpa di kedai aksesori fav ku, DIVA. 1 set je dah ada 5 gelang, puas hati. Hari2 la pakai. Kecuali kerja tak pakai la...over nya meeting nak pakai gelang street chick ni.hihi...why not kan?!...


korang singgah2 la kedai DIVA tu..mana tahu ada berkenan.Kita kongsi citarasa disini ok.


p/s: jadi model emas sri pinang tapi tak mampu pula mak cik nak membeli nya.hihi..DIVA pun jadi la....

No comments: