Wednesday, June 2, 2010

say yes! for FOOD!!

puteri ayu at Nyonya Colour


Jalan2 cari makan!, siapa yang tak suka makan?siapa yang tak nak makan? tak payah hidup la.tapi benar sangat orang kata , jangan pula hidup kerana makan, tapi nikmati la makanan dengan sebaiknya. HALAL tu utama.LAZAT yang ku mahukan. Entah sejak bila Fath sangat minat dengan makanan yang pelbagai didunia ni.Sampai gila tonton AFC (asian food chanel) di astro. Kalau boleh nak makan hari2 yang berlainan jenis. Hampir setiap kali makan dimana2 tempat baru pasti Fath snap gambar & simpan, mungkin sekali seumur hidup Fath dapat makan sesuatu tu.

Minat travel & nikmati keindahan alam memang keinginan dari dulu, cuma belum kesampaian lagi, so..Fath secara tak sengaja Fath mulakan di sekitar KL dulu. Kita kongsi cerita la kan, boleh tukar pendapat.Boleh korang bawa awek@pakwe gie dating tempat2 baru for dinner specially-nya. For family & kawan2 pun boleh.Hargai lah hidup ini dengan sebaik mungkin.

Thai mee siam with honey chicken at Nyonya Colour

dessert!!!at Nyonya Colour

grilled chicken with salad & peach at D'lish

nasi dagang at Belanga

dessert at Alexis


p/s: banyak lagi Fath nak kongsi cerita pasal makan ni..korang nantikan lah post Fath akan datang..bismilah sebelum makan ya.

No comments: