Tuesday, June 1, 2010

balik kampung!!!!


29/05/2010(sunday)- Balik kampung!!!!!!dari office terbang terus ke rumah family then ke kampung di Kuala Pilah.Mak cik ponek sebenarnyo tapi demi saudara mara ku, boleh ajo. 1 week tak lena tidur terus lena di kampung.Lapang fikiran jauh dari kota.Vacation masih belum ditunaikan lagi, jadual agak padat dengan pelbagai.Alang@ sepupu kahwin cuti terus.Kebetulan tukar maxis ke Celcom so..blackberry service ambil masa nak active so..memang senyap seminggu dari dunia kota ku.After this kalau vacation memang nak senyap la & nak tidur off kan saja talifon.

Banyak lagi perubahan yang akan Fath lakukan.Pelbagai yang Fath tekadkan.Ada pelbagai kejutan yang akan Fath informkan nanti.tungguuuuuuuu.......... so...layan la gambar2 dibawah ni....

Raja beberapa hari...

30/05/2010(sunday)-majlis persandingan

bukan setakat ambil berkat, ambil je terus hantaran tu...haha

mak lang ku

me, kakak & adik




pakwe baru ku!shhhhh....satu2nya adik lelaki


mak su!!! i know u'll read this...hihi

penutup bicara.

No comments: