Monday, June 7, 2010

Honey Bee



07/06/2010(Monday)-Happy birthday Nikman!!!sweet 28.sape tuh?my friend la.saja nak mention nama dia kat sini kalau boleh nak jerit kuat2 nama dia cos dia kat pulau sibuk diving, so jealous la bro!hahaha!!!Nikman ni Honey Bee ke?Kalau Fath kata ye.amacam?pasti korang korek punya korek sape pula nikman ni?dulu asyik sibuk mention nama Deng kan.hahaha! he's a nice guy, cool..hahaha!baik la..Honey Bee tu panggilan buat hard disk Fath. sila lihat post semalam.lagu dalam blog Fath ni lah Honey Bee yang original.sempena lantik lagu dari Zee Avi sebagai penyeri page ni la Fath bagi nama Honey Bee buat Hard Disk ku.

Apa kena mengena pula gambar makan ni. Kata awak suka post bab makan ni, kongsi cerita la.meeting n lunch with my cousin Enya at Kenny Rogers,the Curve,Mutiara Damansara.

my brunch actually.

p/s: "perlahan mimpi terasa mengganggu.ku coba untuk terus menjauh.perlahan hati ku terbelenggu,ku coba untuk lanjutkan kan hidup,engkau bukan lah segalaku,bukan tempat tuk menghentikan langkah ku, usai sudah semua berlalu,biar hujan menghapus jejakmu" by peterpan....ku ulang n ulang ayat2 ni.Pemangkin semangat.

No comments: