Wednesday, June 16, 2010

Barbican


15/06/2010(Tuesday)-
KL oh KL, tahukah kau yang ku amat merindui mu!lalalalala..bunyi macam 3 tahun tinggal kan hometown.ceh!#kuat rindu banget.Cerita apa pula yang Fath nak kongsi kali ni?si botol atas ni ke?.Baget balik rumah terus mandi,tengok berita & baca n.peper.saling tak tumpah macam wanita 52 tahun.oh!tidak!

tweet tweet berbunyi..dari cousin ku Enya..mahu ke Bukit Bintang(BB) sama abahnya. Dating dengan abah?!gila sporting!no no no silap yek.Abahnya tu 'Nahar' a.k.a kawan kami. Tetiba jiwa bergelora sanggup drive ke sana#hati benci tempat ramai orang.dan3.Timing tepat tak pasal3 mereka depan Chinta ku, parking sama2 segalanya sama2.

Barbican?ke barbie-kan? or b*b*-kan?senang cerita air ni rasa lebih kurang sama itu espirit.tahukah anda?google kalau tidak ngerti ya.maknya(Fath) tak gomar benda alah berkabonat ni, nampak sangat pix bawah ni posing je lebih.oppsss!!

sedap juga.cuba la rasa.

mereka yang order Barbican

tangan sape yang snap pix ni,nervous ye..ahaks!

Aktiviti yang dinantikan...mengurut!!!si Abahnya & Aiza nak bengkung, Fath & Enya urut kaki.Honestly la, buku lali Fath dah bengkak sebulan yang lalu, tapi terlalu busy & tak kisah sangat tu yang macam kronik je bengkaknya.But still boleh jalan catwalk.#wewet!

Muka tahan sakit, si Amoi tu picit jari je lebih, kau pakar ke tak ni?!aduhai..ok la juga dari tak urut langsung.Then balik terus, budak2 nakal ni kalau tak melalak & ketawa besar memang tak sah,#siap orang snap pix kami secara rambang tu standard.harus3.Oh ye!peristiwa2. semasa di traffic light simpang ke Ukay Perdana, Mamat kereta sebelah Chinta asyik usha je.i don't think so at me, tapi kat peneman ku...si bertudung litup comel.Mula2 ingat sama taman la,,,kalau dah 3 selekoh sama je, serumah ke?kau jangan.Tahukah siapa dia yang bertudung tu? Abahnya Nahar!!!!hahaha!!patut la ,selekoh terakhir mamat2 kereta tu bla.kahkah!!!.Penat je Nahar menggelabah call Enya.menggatal nak pakai tudung sangat!Ambik!berpeluh sungguh.hihi..kenangan tak best.Be carefull lain kali ye semua.

p/s:Lama tak spent time dengan kawan2 macam ni,kata bujang.Gunakan masa dengan sebaik mungkin.

No comments: