Tuesday, June 1, 2010

KOSMO - 1st June,2010


01/06/2010(Tuesday)- Permulaan june yang baik. Alhamdulillah. Serba sedikit cerita a.k.a al-kisah Fath di-story-kan dalam KOSMO hari ni. Perjalanan hidup ni masih jauh lagi..tak salah kongsi cerita dan pendapat, berdasarkan dari pengalaman yang masih separuh jagung ni. Fath letak matlamat hidup , berpegangkan pendirian ku sendiri, nasihat bernas lagi membangun tu sentiasa Fath sematkan dalam diri. Thanks to everyone.

Kritikan & cemuhan Fath jadikan saingan & pembakar semangat. i love to learn everything new. Kepada sesiapa yang telah membaca keratan akhabr ini, terima kasih bebanyak!sangat hargainya & terharu. Thanks kepada yang bagi tahu Fath this morning, awak tengah tidur lagi..orang dah baca dah..hihi...Thanks to Fatih ,Kak Faten (wartawan) & Bro Hatim (camera man).

Banyak lagi plan Fath masih dalam proses & banyak lagi boleh dikongsikan bersama. Thanks again kepada semua yang telah memberi sokongan moral, semoga korang lebih berjaya dalam apa jua sekali pun.Kepada pengkritik or seumpamanya...thanks too kerana membakar semangat ku.


p/s: nantikan pelbagai lagi cerita yang berkaitan-global things.....xoxo

2 comments:

Saed Ramadhan said...

good luck fath.. :D we will support you..

siti fathiyah said...

thanks so much saed!!!!!moga u berjaya apa yg u buat!!!