Friday, June 18, 2010

Rahsia Tarikh Lahir



18/06/2010(Friday)-
14/12/1985 Fath dilahirkan, Ikutkan anggaran doktor Fath sepatutnya keluar ke muka bumi ni 3 minggu kemudiannya ,january 1986, jiwa excited time tu bertungkus lumus nak tengok dunia juga.Tarikh tu Bukan sekadar angka sahaja.Ada makna & maksud tersirat.Mengikut feng shui pun sama,itu kepercayaan cina la.Tapi yang ni lain sikit, 1st time Macam tak berapa percaya tapi ini bukan tilik nasib,cuba u all buat sendiri.pasti korang terkesima sambil tergigit jari.Serious tu la diri u all.Personaliti korang.Tak salah lagi.Mari mengenali diri masing2!simple! just click ni http://www.skpd2010.com/ then akan timbul la sebiji macam kat atas tu..then 3 saat kemudian keluar sebijik macam kat bawah ni pulak...

sila isi apa yang disuruh..then tengok email korang..sila ikut arahan baik2 ok.dapat?!

install then tengok kat destop ,ada tak benda alah macam kat atas ni.

now ikut step Fath ni.

berjaya tak?

sila taip tarik lahir korang then click kat 'fakta tarikh lahir'

contoh..letak tarikh lahir Fath

ini kiraan yang untuk Fath

benar!sungguh benar!!!!

p/s: cuba la kalau nak tahu personaliti u all. ada berani tak?

1 comment:

cilikg said...

sekarang dah tak boleh download la software tu..boleh tak awk email kat sy software tu? ni email sy cilikg@gmail.com