Friday, June 18, 2010

THE END

Deng Dang & Dong Dang

Macam bertubi2 je orang tanya pasal Deng ni.Seperti dikejar paparazi pun ada..dari kawan2 yang prihatin.Baiklah.Fath inform la.Sorry pada pembaca yang tertanya2 sekian lama.Honestly dah 2 bulan Si Deng Dang & Dong Dang tak bersama lagi.Deng Dang telah dilelong jual, dah ada pemilik baru.Sama juga la keadaan kisah empunya sebenarnya, not in relantionship anymore.Apakah sebabnya?Fath tak tahu & no komen.*please talk to my lawyer, chewwwahwahwah!!!now he's looking for the new 1,i'll happy if he's happy too.it's over, tu je yang boleh Fath cakap.The End.

p/s:Semuanya ada hikmah.ku terima ketentuan ni 100%.

2 comments:

Legasi Piston Pecah said...

takda jodoh ek?nak buat camne kan?tak pe lepas nie mungkin ada lagi yang terbaik dari sebelum ini...

siti fathiyah said...

amin!!!!suka doa yg baik2 dr org ramai ni.;-)