Friday, November 27, 2009

Spent time with.......


25/11/2009(Wednesday)-Kerja seperti biasa, hari ini hari rabu...hihi...Fath hendak padatkan dengan pelbagai akitiviti sehingga lah tiba waktu tidur...macam mana tu?motif? just wanna be happy!! Balik kerja terus ke Gym di Bangsar kemudian terus dinner dengan Abg Halem dan kawannya. di Nando's , Bangsar, sepapatutnya di Delish, nando's lagi sodap!Deng ada show di Putrajaya, dia pulang sahaja, terus kami berjumpa untuk meluangkan masa sedikit bersama. Fath menjemput deng di rumahnya dan pergi ke downtown, cheras untuk...berurut!Sian deng tangan terseliuh semasa workout seminggu lepas. Alang-alang disuruh Fath untuk mengurut...urut lah kaki...memang kantoi la kalau urut kaki. tidak percaya cuba lah.
ini kerana semua urat terdapat dikaki, maka si tukang urut dapat tahu apa yang tidak betul mengenai tubuh anda..memang tepat!


Seronok dapat meluangkan masa bersama deng walaupun sekejap, kemudian hantar terus ke rumah nya, kebetulan abang ipar dan kakak deng sampai untuk meluangkan masa bersama keluarga. Fath terus pulang dan terus bagi mesej pada deng , tidak sangka handphone deng tertinggal dalam kereta Fath!!hahhahah!!! patah balik untuk pulangkannya, mereka di restoran berhampiran..singgah dan minum-minum bersama...lebih kurang jam 2 pagi sampai dirumah...


memang padat jadual.puas hati walaupun tidak cukup tidur.

No comments: