Friday, November 6, 2009

Surprise? or Surprise!!!!! at Genting.04/11/2009(Wednesday)-The best day like another before, i think.Dimulakan dengan aktiviti harian iaitu kerja seperti biasa di sebelah pagi dan pulang jam 6 p.m. Dalam tempoh waktu tersebut harus fokus dengan kerja dan perlu cari jacket atau seumpamanya.Penting bagi Fath untuk memenuhi perihal penting sebegini dengan baik dengan sebolehnya. Bangun pagi sahaja dapat sms dari Fizie dan Deng supaya memakai pakaian bertemakan merah. what's???? merah????oh no...i'm really no idea for 1st think but i must to. because i haven't got red outfit. so...servey and shopping-faster and faster. only at mid valley mega mall- no time. My own Style Yang dicari dan ia adalah up-to-dated so memang la mahal sehingga mencecah 500++, out for budget. Don't spent a lot money, Fath. so.. I'm keep search and finally got it !!still nice and comfortable in me.yeay!!more chiper than 500++ jacket.Tepat jam 6 p.m pulang terus ke Bangsar berjumpa dengan Abang Halem untuk mengucapkan selamat jalan dan selamat pulang nanti. Bandung destinasinya. Best!!dan Thanks to Abg Halem, pasal 4 tiket wayang-Michael Jackson's movie at GSC signature at Garden. Yeay!!!i'm happy!

Dalam hujan renyai lebih kurang Jam 7 p.m Deng datang bersama Cherap!!jemput Fath di Bangsar dan kami terus ke Station Petronas Taman Melati, Gombak untuk menjemput Enya dan Maton di situ. Terus gerak menuju ke GENTING!!! So happening in car, ketawa memanjang tetapi awas, ada sesuatu yang tidak kena sebenarnya. Apakah ia??ermmmm.....

Kabus agak tebal sehingga menyukarkan penglihatan kami semua, musim hujan membuatkan kami rasa amat sejuk membeku. Sebelum memulakan perjalanan lagi tadi Fath sudah mula rasa pening mungkin kerana lewat makan tengah hari , angin naik ke kepala. Rasa seperti mahu muntah, kawal sahaja migrain ini. Tetapi ada yang tidak dapat dikawal di dalam hati dan di dalam kepala ini.

Ashraff,Maton, Enya, Fath, Aliff, Ekin, Haziq dan Saari.

Ye Fath akui ada buat salah secara berdepan tetapi tidak tahu pula di belakang. Apa pun Fath minta maaf banyak jika ada yang sakit hati dengan perilaku Fath ini. Kalau tidak ditegur manakan tahu. Fath terima segala teguran secara profesional dan privasi. Berubah untuk kebaikan adalah harus tetapi berubah untuk seseorang adalah pengorbanan. Selagi ia tidak salah dan memberi keuntungan kedua-dua pihak.Pertimbangkan sebelum kata putus.Terima kasih atas keperihatinan orang sekeliling yang masih menyanyangi Fath yang serba serbi sederhana ini.

Secara tidak sengaja Fath melakukan sesuatu diluar jangkaan semua dengan terus bertindak menyuarakan yang kurang enak melanda di hati pada masa itu dan menganggu permikiran otak yang makin serabut. Tidak pernah Fath bertindak sebegitu di depan khayalak ramai tanpa menghiraukan keadaan sekeliling dan yang pasti perasaan menguasai segalanya. Bagus juga sebenarnya kerana dapat menyelesaikan sesuatu itu dengan pantas walaupun panas secara mendadak dan sejuk dengan baik. Rupanya banyak yang Fath tidak tahu selama ini berlaku di belakang Fath. dan Fath akui ia amat mengecewakan tetapi Fath terima secara hati terbuka dan ikhlas kerana menyuarakan ia dengan baik dan jujur demi hati Fath.Fath sangat hargai.

Selesai perbincanagan selama hampir sejam, kami semua makan dan bergurau senda seperti sebelum. tepat jam 11 p.m kami semua gerak ke Theme Park Hotel. Fizie amat terkejut adanya Ashraff Rannil @ Cherap , datang dari brunei ni. Lupa pula nak ucapkan selamat datang kembali Cherap!!!! Dia yang tiba pada hari isnin lepas sangat mengujakan kami semua.

Fizie yang merancang semua ini bagi mengujakan Khai!! Surprise birthday party!! HAPPY BIRTHDAY MR.KHAI!! SWEET 30!! Terima kasih Fizie dan semua yang bagi komitment dan mengajak Fath sekali untuk menjayakan majlis ini.Fath happy seperti biasa. Tapi harus berhati-hati dan ada perkara yang harus dipertimbangkan.

Meriah! dan berbaloi, lebih kurang jam 2 a.m kami pulang ke arah Kuala Lumpur. Allah s.w.t sahaja yang tahu bertapa sakitnya kepala ini. migrain datang balik sekian lama ia menyepi. Ubat pula tiada dan tiada pilihan Fath harus memandu ke rumah juga. Berhenti pula di hentian kawasan rehat Serdang selama 45 minit. Tepat jam 5.30 a.m Fath tiba dirumah dengan selamat. Tidur dengan lena jam 8 a.m setelah ubat tahan sakit dan pain killer ditelan dan bangkit jam 2 p.m. Apakah aktiviti Fath keesokkanya?Nantikan Post berikut nanti.