Friday, November 13, 2009

12/11/2009-Rock it out!!!12/11/2009(Thursday)-HAPPY MONTHLY ANNIVERSARY!!!! for me and Deng.Hampir terlupa sebenarnya,hihi...Aktiviti hari ini memamg padat dari jam 10 pagi hingga lah jam 2 pagi keesokkannya. Penat memang tidak terkata tapi itu tidak menjadi masalah pun. Selepas balik kerja jam 6 petang, harungi pula keadaan jem dijalan raya dan tiba seperti waktu yang dijanjikan jam 7 petang di bawah rumah Deng untuk menjemput Ashraff ke beberapa destinasi tertentu sebelum melengkapkan agenda utama dia iaitu photoshoot!!


Destinasi pertama iaitu mengambil baju di dobi , tidak jauh pun dari kawasan rumah kemudian membeli contact lens dan saloon. Ashraff memang penting kan gaya rambutnya dan dia mempunyai citarasa tersendiri untuk menjadikan segalanya sebaik mungkin.

Seperti yang Fath aturkan , iaitu tiba sebelum masa photoshoot, tepat jam 8.40 malam kami selamat tiba di destinasi iaitu Bukit Bintang!! sementara menunggu Tapok , Enya dan Maton tiba kami menikmati some snack at Secret Recipes -Oreo milkshake!!Ashraff pula green apple kasturi juices.yummy!!

Photoshoot bermula jam 10 malam di depan maybank terlebih dahulu. Memang hasilnya adalah terbaik. Memamng senang bekerja dengan photograher iaitu Tapok ini. Dia tahu apa yang terbaik untuk model dan dia tahu apa yang dia inginkan .

Fath sebagai selaku manager, PA, make-up artist dan second photographer(personal camera and V.camera) memang berbaloi-baloi..hihi...ini antara gambar yang diambil dengan menggunakan camera digital sebagai kenangan.


Tanggungjawab Fath menjaga segalanya berjalan dengan lancar.Alhamdulillah semuanya bagus. Ini pertama kali Fath menjaga seseorang , untuk photoshoot, tengoklah Fath touch up muka Ashraff, first time make-up kan lelaki.huhu...alat solek ada, semuanya beres.

Antara yang paling happy di tempat shooting adalah Maton!!she's is my cousin too...dia memang baik, lurus fikirannya, jujur dan cute juga. Memang kelakar apabila merekodkan tingkah lakunya disitu...Lihat lah mereka memang sibuk menguruskan segalanya untuk terbaik buat Ashraff.Tapok memang profesional, Maton memang membantu, Enya memang buat terbaik dari sebelum, semasa dan selepas ,walaupun dia amat letih sekali semasa photoshoot dijalankan. Sayang sekali Deng tidak ada sepanjang photoshoot berlangsung atas urusan belajar dia. Good luck for exam and everything ya!

Terima kasih kepada semua yang menjayakan segalanya!!Memang puas hati.Love you all guys!!

No comments: