Thursday, November 12, 2009

11/11/2009-hang out !!


11/11/2009(Wednesday)- Cuti, Happy birthday adikku,Bihah sweet 12,dan hang out!!!Memang tidak dinafikan Fath teramat sibuk dengan aktiviti luar dari perihal kerja. Mungkin hanya tempoh sehingga hujung minggu ini sahaja. Kehadiran Ashraff ke sini amat memeriahkan suasana. Hampir hari-hari juga kami (Deng, Enya, Maton, Fath dan Ashraff) hang out bersama.

Sehari suntuk menghabis kan masa bersama Ashraff dengan mengelilingi KL.haha...menemani dan membawa dia kemana sahaja termampu termasuk bertemu dengan Dato Aziz Satar dan sekeluarga di rumah beliau dan dinner di Sakura Cyrstal, Taman Melawati.


Dipetang hari kami menghabiskan masa bersama Izzat, iaitu kenalan Ashraff dalam facebook.Akhirnya berjumpa juga mereka.Dimulakan dengan menjemput Izzt di stesen LRT Ampang Park kemudian terus ke Setapak untuk menikmati cendaol tersedap di Kawasan tersebut iaitu di restaurant Pak Wahab.

Kemudian menonton wayang!!!di Mid Valley.best....then baru lah dinner...gambar diatas sekali itu ya...nantikan post yang berikutnya iaitu aktiviti pada 12/11/2009(Thursday).

No comments: