Saturday, November 14, 2009

06/11/2009-happy birthz kak anil.

05/11/2009(Thursday)-HAPPY BIRTHDAY Kak Anil!! sweet 26, maaf ye lambat cerita dan lambat upload gambar ini, baru dapat gambar ini dan memang tidak sempat untuk bercerita disini, maklumlah terlalu sibuk dengan pelbagai akitiviti selama 2 minggu , adanya Ashraff di Malaysia ini.

Hari cuti yang teramat padat aktivitinya. tidur lambat bangun pun lambat la, mana tidaknya celebrated Birthday Khai semalamnya..pergi car wash dan terus ke putrajaya untuk ambil kek hantaran. bukan hantaran untuk Fath ya. tapi untuk kawan kak anil. terus pula ke rumah Deng ambil Ashraff untuk dibawa jalan-jalan. Dating!!hahha...demi kawan jauh ini...


Bawa dia pergi makan malam di Naili's Sentul, ternyata benar Ashraff menyukainya.Kemudian terus gerak ke downtown , Danau Kota. Ashraff nak shopping baju. Kemudian minum sebentar bersama di Oldtown berhampiran , adanya Enya, Maton dan Tapok. Kemudian terus ke downtown , Cheras sebab baru Fath tahu birthday Kak Anil la...Deng bagi tahu lewat benar. Tolong belikan Teddy bear paling besar sebagai hadiah dari Deng buat kakaknya.Nasib baik sempat tiba dirumah tepat jam 12 a.m.

Tidak sangka juga Fath diajak sekali, segan sebenarnya kerana semalam nya terbangkit beberapa cerita kurang enak yang ada kena mengena. Fath tolak rasa itu sejauh boleh dan menjalani seperti biasa.

Apa pun Fath ingin berterima kasih kepada keluarga Deng yang melayani Fath dengan baik.Semoga mereka bahagia dan dicurahkan rezeki selamanya.amin.

No comments: