Sunday, November 1, 2009

Launching- ID Perempuan's Boutique

30/10/20096(Friday)-Seperti biasa jikalau ada event ataupun kerja-kerja yang melibatkan modelling , Fath akan ambil cuti supaya segala jadual dapat diurus dengan baik dan tidak bertindih dan bertembung dengan aktiviti lain. Kali ini Fath selaku model tetap ID PREMPUAN wajib hadir di majlis launching boutique ID PEREMPUAN yang diadakan di jalan Kenanga, Kuala Lumpur.Congratulation!!diucapkan. Tepat jam 1.00p.m Fath tiba bersama Kak Teh iaitu adik kepada salah seorang owner boutique iaitu Kak Ton(Zaiton Alias). Fath disambut dengan meriah sekali oleh semua orang yang berada disitu. Sesi bergambar tanpa henti sehingga jam 4.00 p.m, Segalanya berbaloi-baloi...haha. Letih itu adalah biasa dan kepuasan itu adalah nikmat dalam bidang ini.

Dengan kehadiran finalis gadis melayu season 2 juga meriahkan lagi majlis walaupun Fath tidak mengenali mereka.Juara gadis melayu season 1 pun hadir iaitu Aida dan salah seorang lagi Husna. Kehadiran Haziq menghangat kan majlis.haha. Yang pasti Kak Shafnie selaku model utama dan tetap ID PEREMPUAN menjadi partner Fath sepanjang majlis. dan kami hang out together bersama Deng di Pavillion,sekejap dan best.

Terima kasih tidak terhingga kepada Kak Ton yang banyak memberi peluang kepada Fath dalam bidang peragaan baju-baju busana ini.Tidak lupa juga kepada semua kaki tangan ID PEREMPUAN yang baik dan juga banyak membantu terutama Jenny, business partner Kak Ton. Terima Kasih semua yang hadir dan memberi sokongan.Semoga ID PEREMPUAN success selalu.Amin.


Terima kasih Enya sebab sudi datang.

Maton sepupu Fath juga.

Kak Shafnie , Enya dan Fath

Kak Shafnie, Kak Teh, Zaiton Alias, Fath

Keadaan majlis

2 comments:

cik EPAL said...

lawa la u ni..mata boolat boolat gituuuu.. ;)

siti fathiyah said...

tq cik epal.i biasa je..hihi..