Friday, November 27, 2009

southwestern eggrolls at chili's

26/11/2009(Thursday)-hari khamis...kerja. kerja pula dari jam 10 pagi hingga jam 10 malam, gila lah kerja 12 jam. gila cari duit ke apa?motif? staff lain sudah mula cuti raya. Layan kan sahaja.Kali ini Fath berkorban demi raya korban. Kerja semasa raya.waaa.......

Memang bosan kerja seorang diri ini. Sehingga lah tertimbulnya satu idea. apakah ia? nantikan post pada 12/12/2009.hihi...surprise! Tidak sangka Deng datang temani Fath seketika. best!kemudian kami dinner sama-sama di Chili's , Mid valley, yummy...Fath sudah kenyang sebenarnya tetapi hendak mengunyah juga. Kali ini Fath pesan southwestern eggrolls, sedap!

Mengantok teramat sebenarnya ditambah pula kenyang sangat. Fath terus ke gym lari dalam 20 minit, stim 10 minit dan mandi, kemudian balik, memang segar.

Disini Ftah ingin Mengucapkan SELAMAT hARI RAYA aIDILADHA!!!

2 comments:

cik EPAL said...

tak pernah lagi makan kat chili's..hehehe...salam aidil adha..

nak di link di blog ni boleh??

http://cikepal06.blogspot.com/

siti fathiyah said...

dh pernah mkn di TGI fRIDAY??
harus cuba set 'three for all' sedap!!
k fath dh link kn dah.