Tuesday, September 21, 2010

Shooting Sunsilk TVC

Sunsilk tvc featured talents

19/09/2010(Sunday)-Marah, Bengang, sakit badan & tak ada mood pada hari casting seminggu sebelum raya hari tu, mendatangkan rezeki rupanya. Alhamdulillah.2 hari sebelum start shoot baru diorang call, shooting date ditarik cepat tetiba.Segalanya tetiba.

fitting wardrobe

ni la director



guess what?kami start shoot pukul berapa?10 pagi? 2 petang? 7 malam? 10 malam? 2 pagi ok. call time at 7pm mulanya then 9pm. 5 hours kemudian baru mula beraksi di Oldtown white coffee, Cyberjaya.1 st time kami tunggu sebegitu lama. Nasib Man U vs Liverpool sampai kami lalai lalu bertambah bosan sampai ke next game.Pengalaman terbaik la.




sesi tolong menolong

pandai amoi ni pakai kan I tudung.

saya bukan main Talent

pakwe2 shooting

ni makwe2

muka terlampau over mengantuknyer at 6.30am baru wrap

baru kenal 2 hari rasa macam 2 tahun, dah ..kalau lepak sama more than 5 hours mana tak nya.


Korang tak pelik ke?mana gambar main talent? I pun pelik cos tak sempat bergambar dengan main talent. I bagi tahu lebat je la dekat sini ye..She is HELIZA HELMI, ambassador for sunsilk limau purut.Nantikan Sunsilk TVC ni keluar di semua channel tv.Bila?tenung je tv tu sampai ada.*ngantuk dah nak menaip lagi ni.

p/s:on 22nd sept ni ada photoshoot bridal.good luck for me.xoxo!

3 comments:

tali kasut said...

siapakah anda..nampak cam famous je..

SweetSyaza said...

wow sis...
gorgeous u pkai tudung :)
tak sabar nak tengok kt tb smpai nantok

eija jiejaja said...

hye sis... suka follow blog sis... gud luck for u sis... we always support u...